Wish list
  • Your wishlist is empty. Browse our products to add items to the list.

Store with style

Practicality and design go hand in hand in the SmartStore Basket storage range. Organize all your little things and piles of clothes in neat order at once. Let these popular bloggers inspire you!

SmartStore™ Basket storage range is a beautiful and practical help in home storage. These baskets are perfect for magazines in the living room, gloves and scarfs in the hall and cosmetics and skin care products in the bathroom. You can also get an elegant bamboo lid or a light plastic lid that protects the content and makes the baskets stackable.

The baskets come in three different heights, so there is a solution for every space and item. The colours are white and anthracite, which are always in. The baskets are made in Sweden from safe and tested, food approved plastic, and they have a 10-year guarantee. Finnish design agency Pentagon Design has created the look.

Get excited by the bloggers' ideas!

Opbevaring og pladsproblemer

Da vi flyttede fra vores gamle hus til det nye vi købte tilbage i august måned, sagde vi farvel til et ekstra værelse og et opbevaringrum. Så indtil vi får bygget ud, har vi ret mange ting, vi ikke kan få afsat til en skuffe eller et skab, fordi pladsen simpelthen ikke er dertil. Det er små ting som sko, bøger, hansker, huer og tørklæder fra vinteren der intet hjem har endnu. I kender det nok godt! Det roder og det er umuligt at få væk, fordi alle skuffer og skabe er fyldt op til renden. Derfor er de her kasser fra Othex intet mindre end geniale til vores rod. Og så er de rent faktisk så pæne at se på, at de kan stå fremme og behøver ikke nødvendigvis at optage plads i skabet. De kan fint fungere som pynt i entréen eller i soveværelset, hvilket også gør det lettere at komme til indholdet;)

En lille snak om opbevaring

Opbevaringsløsninger er noget, der ofte bliver spurgt om på bloggen, og det er jo med god grund, for hvor gør man lige af alle de ting, vi alle sammen har, og som vi ikke ønsker at flashe? Hvis man er en af dem, der ikke har så meget plads at gøre godt med, så kommer man ofte langt med at udnytte pladsen under sengen til opbevaring, hænge hylder under loftet (hvis man altså er så heldig at have en god loftshøjde) eller anskaffe sig nogle multifunktionelle, rummelige og diskrete møbler – f.eks. et tv-bord med skabe. Men det er jo sjældent helt nok, hvis man ønsker at opretholde en vis orden, for det kræver altså nogle kasser at organisere sine ting i.

Garderobe oprydning med Orthex

Som nævnt i mit indlæg tidligere i dag, skal jeg i weekenden på loppemarked med en masse af mit tøj og sko. Derfor stod den i weekenden på den helt store garderobe oprydning! Alt blev sorteret igennem, til/fra valgt og hængt op i kategorier. Mit tøjskab og mit stativ har det sidste halve år været et stort kaos, så det var meget tiltrængt at få lidt styr på det. For mit vedkommende er en rodet garderobe = tøjkrise hver eneste morgen. Jeg kan simpelthen ikke blive inspireret til at style outfits, hvis min garderobe roder og er fyldt med ting jeg ikke bruger. Kender i det?

Badeværelsesoprydning med Smartstore Basket fra Orthex

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har en utrolig lille lejlighed. Faktisk er den kun lige omtrent 40 m2, hvilket ofte giver nogle pladsmæssige udfordringer – især hvis vores indretning skal se nogenlunde pæn ud samtidigt. For at det hele skal gå op i en højere enhed, prøver vi at lave nogle løsninger, der både er pæne og praktiske, og til det formål har kasserne fra Orthex vist sig at være ganske glimrende. Som I kan se, har vi blandt andet brugt kasserne til at gøre vores vindueskarm på badeværelset og vores (noget rodede) badeværelsesreol lidt mere organiseret og enkel at se på. Resultatet er vi blevet rigtig godt tilfredse med :) Reolen har jo nærmest fået en extreme makeover! Det er helt vildt hvad man får samlet sammen af ragelse i sådan et par badeværelseskurve..

More about my walk-in wardrobe

Hey peeps! Last week a posted the first video of my interior design show on YouTube where we redecorated my walk-in wardrobe (check it out here). You know my obsession with jars and boxes. For example, you can't find one bag of flour or even any spice from our kitchen cabinets; everything's in a jar, organized from lightest to darkest. Yes, I know I'm crazy.

Nyt til dimserne på Tørreloftet

Som inkarneret hobby DIY’ist og dimsesamler har jeg erfaret, at der skal skisme ikke være meget rod, før tingene bliver væk og før jeg for både 2. og 3. gang indenfor ganske kort tid, står og skal købe endnu en limpistol, endnu en 3-pak tape, et sæt Umbrako nøgler eller endnu en sprittusch – seriøst og helt alvorligt talt hvad F*** sker der for sprittuscher? De bliver altid væk! Ligesom hårnåle! Der er en portal et eller andet sted, med helt åndsvagt mange hårnåle.

Anes kassetænkning

For en dimsedulle som mig, er dét der himmel på jord! Jeg er så glad for den, og den samler støv spisestuen, lige som jeg havde forestillet mig. Meeeen nu skal det faktisk ikke handle om reolen, men om de hvide opbevaringskasser, som Orthex har været så søde at sende min vej. De kom vældig belejligt, må man sige. Jeg havde faktisk tænkt, at de nederste hylder, som er Anes, skulle huse nogle fede, gamle kurve. Meget Palæ Pompøsk;) Det gik ret godt til at starte med, men jo flere gange de blev trukket ud og skubbet på plads igen, jo flere grimme ridser kom der på hylderne. For ikke at tale om den kurv, der mistede bunden, da Ane brugte den til skammel for at kunne nå op på de andre hylder….

Pæne opbevaringskasser på budget

Jeg har glædet mig til at skrive dette indlæg, for hvor sjældent er det ikke lige, at man finder pæne opbevaringsmuligheder som samtidig er til at betale? Jeg har længe haft lidt af en organiseringskrise på Villums værelse. Da jeg lavede en make-over derinde, tænkte jeg, at det ville være smart at bruge store stofsække til opbevaring af hans legetøj – men det viser sig faktisk, at den løsning skaber endnu mere kaos. For hver gang han skal bruge noget bestemt legetøj, er vi tvunget til at vende en hel sæk på hovedet for at finde det, hvilket resulterer i et uendeligt oprydningsarbejde. Så fornylig fik jeg fingrene i 4 overraskende pæne opbevaringskasser fra mærket Orthex, der er specialiseret i at løse vores opbevaringsproblemer. Jeg har derfor brugt lidt af formiddagen på at sortere noget af Villums legetøj i kasserne, så det fremover er let tilgængeligt for ham – og jeg forhåbentligt slipper for at rydde op derinde hele tiden.

Praktisk, pæn og billig opbevaring

Opbevaring er et begreb vi alle kender til. Nogle har meget plads, andre har lidt. Nogle er rodehoveder, andre er perfektionistiske. Nogle har systemer, andre not so much. Men fælles for os alle er, at vi ønsker at opbevaring af vores ting – hvad enten det er sokker, chokolade, smykker, bilens shampoo, blomsterløg eller legetøj – er praktisk, let at gå til og overkommeligt prismæssigt.